Downloads

Voor het downloaden van voorwaarden, certificaten en/of technische specificaties kunt u onderstaande documenten gebruiken.
Mochten er vragen of onduidelijkheden zijn, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.
Onderstaande documenten worden regelmatig voorzien van een update.
Wij zijn echter niet aansprakelijk voor het niet tijdig plaatsen van deze informatie, aangezien we hiervoor afhankelijk zijn van derden.

Mol Verhuur en Mol Lifting zijn volgens de NCI (Nederlands Certificatie Instituut) gecertificeerd voor VCA* 2008/5.1. Het certificaat is van toepassing op monteren, repareren, onderhouden en keuren van bouwmachines, bouwliften en materieel en kunt u hier downloaden.
pdf-80x80  HCA VCA certificaat (pdf)

Voor eventuele cascoschade en wettelijke aansprakelijkheid zijn Mol Verhuur en Mol Lifting aangesloten bij Centraal Beheer.
Het verzekeringscertificaat kunt u hier downloaden.
pdf-80x80  Verzekeringscertificaat (pdf)

Om de gebruiker een zo veilig mogelijke werkplek te bieden, zijn arbeidsmiddelen tegenwoordig aan strenge regelgeving onderworpen. Desondanks kunnen er ongevallen plaatsvinden tijdens het werken op hoogte. Dit heeft meerdere oorzaken, waarvan het verkeerd gebruik van het arbeidsmiddel een belangrijk aandachtspunt is. De VSB heeft Veilig Werken instructies geformuleerd waarbij risico’s geminimaliseerd worden. U kunt de brochure en leaflets hier downloaden.
pdf-80x80  Brochure opbouw rolsteigers VSB (pdf)
pdf-80x80  Veilig werken bouwliften VSB (pdf)
pdf-80x80  Veilig werken hefsteigers VSB (pdf)
pdf-80x80  Veilig werken rolsteigers VSB (pdf)

Mol Verhuur en Mol Lifting zijn aangesloten bij de VSB, branche-organisatie Vereniging van Steiger-, Hoogwerk- en Betonbekistingbedrijven te Zoetermeer. De Algemene Voorwaarden kunt u hier downloaden.
pdf-80x80  Algemene voorwaarden VSB (pdf)